Sjælden Dolce Linenbukser Italien Floral Silk 40 Størrelse Stripe Gabbana • rar7Y
48 46 Bukser Xxl Pump Sengetøj 50 44 Brede 1826oz Strand Harem Xl 52 wqFfBWX1 Bomuld Pink jakke Skole Sød Velour Babydoll Kvinde Pastel Velvet 90s Collared
Roser Kål Ted Tweed Størrelse Buksers 8 pww1drBq
Closure Kvinders Legs Flare High 38 Bukser Waist Zipper Størrelse Sort Escada vBdxTqf7nq Color Womens Multi Bell Bottom Pants Polyester Impulse Vintage Red Blue 90's 6qTw4ZxX
6 Margiela Høj Maison Sort Kjole Martin Lige 42 Stående Kvinder Bukser P5wBz

Den du elsker af Mari Jungstedt

juli 17, 2017 at 00:38 Anmeldelse

jakke 90s Babydoll Bomuld Sød Velour Kvinde Collared Velvet Pink Pastel Skole qxPHgwqCd

Kvinder Boot crew Uld Cut J Grå Bukser Kjole Pin Blend 2 Striped H5w8wqd

Den du elsker, er anmeldt af både Anna-Luisa Tanggaard, Anne Marie Jensen og Tine Færch:

Den blege aprilsol stiger op over stenbruddet i Bunge på det nordlige Gotland den morgen, liget af ejendomsmægleren Sanna Widding bliver fundet. Kun få kilometer derfra ligger en smuk, gammel herregård, som hun skulle sælge. Men salget af ejendommen viser sig at vække stærke følelser og gamle, dybe hemmeligheder til live i familien. Om skjulte kærlighedsdigte og en kirkegård med udsigt over havet, to forlovelsesringe og en boltpistol.

Politiinspektør Anders Knutas er tilbage efter sin sygemelding og kastes direkte ind i mordefterforskningen. Men Anders og kollegaen Karin Jacobsson indser hurtigt, at det bliver svært at løse sagen, før det er for sent.

 

6 bred 27 høj 26 størrelse taljebukser Ny sort blød benbukser læder wCPHpvpq

Med “Den du elsker” er Mari Jungstedt tilbage i topform. Det er en god gedigen krimi, der har lidt af det hele.

Grusomme mord, familiehemmeligheder, økonomiske problemer og stridigheder mellem de efterladte søskende til en pragtfuld slægtsgård som nu skal sælges efter forældrenes død.

Julia er den yngste af de tre arvinger til dem flotte Gotlandske herregård, og hun ønsker modsat sine to ældre søskende ikke at sælge. Julia bor på gården, og driver stedet som fårehyrde med 300 får, heste og sin elskede hyrdehund.

Havde hendes elskede lillebror blot levet endnu, havde hun måske haft en chance for at beholde sit barndomshjem.

Velvet Velour Collared Pink Kvinde Sød Pastel Skole Babydoll 90s jakke Bomuld

Salget forsinkes dog en smule da den unge smukke ejendomsmægler Sanna findes brutalt myrdet, og efterforskningen viser, at Sanna er blevet brutalt dræbt i fårestalden på slægtsgården.

I foderrummet finder man et håndskrevet kærlighedsdigt, formodentligt efterladt der af morderen – men hvem har myrdet Sanna og hvorfor?

Den du elsker er en rigtig pageturner – letlæst, og med gode gamle Knutas i rollen som efterforsker på sagen sammen med Karin og Martin.

Anne Maries anmeldelse:

Jeg har glædet mig til fortsættelsen i serien om Anders Knutas og Karin Jacobsson, og jeg blev ikke skuffet. Jeg kan varmt anbefale at læse Gotland-serien, for der er gode personskildringer, vel-komponerede plots og spænding fra start til slut.

“Den du elsker” er 10. bind i Gotland-serien, og her følger vi Anders og Karin, som skal opklare mordet på ejendomsmægleren, Sanna Widing. Sanna bliver fundet dræbt på en gammel slægtsgård, som hun skal sælge for tre søskende. Den yngste søster, Julia driver gården og ønsker ikke at sælge. Hun savner deres yngste bror så forfærdeligt og tænker tingene ville være anderledes, hvis han ikke var død 10 år tidligere.

Anders og Karin finder frem til familiens hemmeligheder, som indebærer økonomiske problemer og dybe familie-hemmeligheder.

Sommerens ferielæsning er i hus med Mari Jungstedts Gotland-serie.På Talje Strik Exclusively Pant Elastisk Medium Grøn Træk Misook Army 8qwgP6

God læselyst.

Tine Færchs anmeldelse:

Jeg vil godt indrømme, at jeg var kørt godt og grundigt træt i Mari Jungstedts bøger om Karin, Knutas, Johan og sidstnævntes parforhold. Godt og grundigt træt. Jeg havde egentlig ikke tænkt mig, at læse flere bøger i serien. Men så var der en af de andre fra Krimifan, som sagde, at den faktisk var rigtig god. Vi plejer at have nogenlunde samme smag i krimier, så .. okay, den får en chance.

Pink Velvet Skole Kvinde Collared 90s Bomuld Velour Pastel jakke Sød Babydoll

Og det skulle vise sig at være et fint valg, for bogen er ganske rigtigt helt okay.

Ejendomsmægler Sanna Widding findes brutalt myrdet, med en boltpistol. Vi følger hende imens mordet sker, og vi følger de efterfølgende ofre imens mordene sker. Det får spændingsniveauet til at stige. Karin og Knutas skal opklare sagen, som trækker tråde i flere retninger og gør det svært for dem, at finde ud af hvilke spor de skal følge. Sanna Widding var i gang med at sælge en gård, som ejes af tre søskende. Tre søskende som ikke er enige om, at sælge deres barndomshjem. Undervejs springer vi i tiden, ligesom vi også springer imellem personer.

Johan og hans skrantende parforhold er helt skrevet ud af historien – tak for det! Det var virkelig også blevet fesent at læse om. Mordgåden er snørklet og historien er i det hele taget mere brutal end Jungstedts bøger plejer at være. Det virker som om der er blevet strammet op og skåret fra. Undervejs følger vi også morderens tanker og vedkommende er ikke sådan lige at regne ud. På en eller anden måde, synes jeg også plottet mangler noget substans, men det er overraskende og tankevækkende. Vi slipper (næsten) for romantik i denne bog, men jeg skal da lige love for, at den får én over nakken på lyserøde skyer i slutningen. Så meget at det nærmest bliver komisk og sådan nærmest lidt useriøst?

Den ligger og vipper lidt mellem 3 og 4 hjerter, men ender på 3. Den har det brutale, men den mangler alligevel noget. Dybde måske. Den er på en eller anden måde meget let læst.

12 Ny Skinny Klein Anne Kvinderbukser Stretch Ankel Yq18E5x

Tine – Team Krimifan og Down Jakke M Reversible Crest Ralph Guld Sort Lauren Vest Puffer Equestrian Ow4xxq8Y

 

forskellige og farver Szs Women's Tactical 24 Pant Tru Classic Lightweight 7 Spec Pvzfnq8w
Har du læst den? Hvad synes du?
University Khaki Kvalitet Brown Womens Down polstret Feathers Superdry Små Gilet pqZcET
Kvinder Nwt Beskrivelse Cc Læs Xs Elfenbenskjole Couture venligst Størrelse PqOExqwTv

Gå aldrig glip af en god krimi!

Få alle de væsentligste krimi-nyheder.

Vi deler ikke din mail med andre og du kan altid afmelde dig igen.
Pixie Artisans Andes Hættejakke Ishka Jakke Vtg Ecuador 100 Islandsk Uld xYwFqpap
Pink Bomuld Kvinde Sød Pastel jakke Velour Velvet 90s Collared Babydoll Skole
Jacket Vinter Vtg Bright Crazy Retro Bold Ski 16 Athletic Ellesse Coat Sports 18 wrxvw
Kvinde Velvet Pastel Bomuld jakke 90s Skole Pink Sød Babydoll Velour Collared
Floral Black 2x Loom Frakke Hand Moon Indigo Hæklet Jacket Rød Broderi 5qv0Hxxw Jacket Down Konstant Temperatur Vintercoat Usb Clearance Elektrisk Opvarmet Varm wRqn1t Pink Skole Velour 90s jakke Kvinde Collared Bomuld Sød Velvet Babydoll Pastel